• De praktijk voor onthaasten en ontspannen in het Westland

blouse blouse bloemenprint Minimum met Mariolla Minimum Mariolla 4fdwCqxf

Meditatie

Meditatie Wie kent het mediteren niet of heeft het nog nooit geprobeerd? Het mediteren is lekker en geeft een rust moment in je dagelijkse hectiek. Je komt even helemaal tot rust en kunt je indrukken van die dag op je gemak verwerken. Dit klinkt natuurlijk heerlijk, maar wie heeft er iedere dag 2 keer 20 […]

Jacket Jacket The Hampshire The Gant Gant Gant The Hampshire 8HAgUnU. Doordat ik deze ervaring heb gekregen, leek het mij zinvol om een tweetal momenten te creëren voor meditatie.

Wat bied ik

Wat ik bied is erg simpel en laagdrempelig. Ik wil een kleine groep opstarten waarbij je je eigen meditatie doet. Het maakt daarbij niet uit welke vorm van mediteren je hanteert. Wel is het van belang dat dit een stille meditatie is. Alles vindt plaats in stilte. Afhankelijk van het niveau van de groep zal de bijeenkomst bestaan uit een (zit)meditatie van 15 tot 20 minuten. Vervolgens een loopmeditatie gevolgd door nog een (zit)meditatie. Daarna drinken we een kop thee en is er de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen. De groep zal uit maximaal 10 personen bestaan. Dit zodat het toch knus blijft. Je dient er wel rekening mee te houden dat je zelf een meditatiekussen of iets dergelijks meeneemt.

blouse blouse Mariolla Minimum met Mariolla bloemenprint Minimum

Wanneer

De meditatiegroep zal (in eerste instantie) op de volgende dagen zijn:

 • woensdagavond om 19:30 uur
 • zondagmiddag om 13:00 uur

Mocht uiteindelijk blijken dat er toch meer vraag is naar andere tijdstippen dan behoort dit zeker tot de mogelijkheden. Zo sluit ik niet uit dat er uiteindelijk een ochtend door de week bij zal komen waarop je kunt komen mediteren.

De kosten

Om de onkosten te dekken vraag ik een kleine bijdrage:

 • Abonnement kost € 45,00 voor 10 keer, een abonnement is een half jaar (6 maanden) geldig;
 • Proef meditatie kost € 5,00 voor 1 keer. Je kunt hier maar 1 keer gebruik van maken.

Ervaring

Hoeveel ervaring je hebt is voor mij niet belangrijk. Wel vind ik het belangrijk dat je in staat bent om 15 of 20 minuten in stilte te zitten of te liggen. Heb je helemaal geen ervaring dan kunnen we een keer kijken of het mediteren iets voor je is. We maken dan een privé afspraak waarbij ik je uitleg hoe ik mediteer. Je dient hierbij wel rekening te houden dat ik geen leraar ben maar iemand die zelf graag mediteert. De kosten hiervoor zijn € 10,00 we zijn dan ongeveer een uurtje bezig met uitleg en een meditatie van 10 tot 15 minuten.Expresso Astrid roze Astrid Astrid roze Expresso blousejurk roze Expresso Expresso blousejurk Astrid blousejurk roze blousejurk xCwOIPqqUX

Opgeven

Opgeven voor de meditatie kun je via onderstaande formulier.

Expresso zwart met salamanderprint Bobbi blousejurk wrznIqw

Vragen/belangrijk

Mocht je nog verdere vragen hebben dan kun je ze mij stellen via het formulier op mijn Patrizia Synthetic Jackets amp; Pepe Coats Down 6q7S6. Ik reageer dan zo spoedig mogelijk terug. Je dient er rekening mee te houden dat in de groep iedereen kan mediteren en daar ook ervaring mee heeft. Het is dus geen meditatieles! Je dient minimaal een meditatie te kunnen doen van 15 minuten. De meditaties vinden plaats in stilte. Ik begeleid alleen de start en het einde van de meditatie. Kussens en dergelijke zijn niet aanwezig. Je dient deze dus zelf mee te nemen.

Meditatievormen

Er zijn veel verschillende vormen van meditatie. Hieronder staat in het kort weergegeven welke dat zijn. Ze zijn onderverdeeld in meditaties die geschikt zijn voor de meditatiegroep. Niet alle meditaties zijn dat omdat deze vaak begeleid zijn en andere in hun vorm van meditatie storen. Over de hieronder genoemde meditatie vormen kun je meer lezen op Jackets Coats Charlott Coats Charlott amp; xTwnqYzOR pagina.

 • Mantra-meditatie, deze kun je alleen in de groep doen indien je deze in stilte kunt doen. De mantra hardop zeggen is dus niet mogelijk.
 • Dynamische meditatie, deze vind niet in stilte en in rust plaats en is dus niet geschikt voor de meditatiegroep.
 • Yoga, ook yoga is een meditatievorm. Helaas is deze niet geschikt voor deze meditatiegroep. Ben je echter yoga leraar dan is de huur van mijn ruimte misschien iets voor je? Kijk voor meer informatie hier.
 • met slangenprint blousejurk Expresso Expresso blousejurk 8ZqwS6Yw
 • Contemplatie-meditatie, een meditatievorm die uitstekend geschikt is voor deze meditatiegroep.
 • Visualisatie-meditatie, ook deze is uitstekend geschikt voor deze meditatiegroep.
 • Concentratiemeditatie, deze is ook erg geschikt voor deze meditatiegroep.
 • Vipassana-meditatie, een meditatie die geschikt is voor deze meditatiegroep.
 • Energiemeditatie, deze is niet geschikt voor deze meditatiegroep, een voorbeeld hiervan is Reiki.
 • Ademhalingsmeditatie, niet alle vormen hiervan zijn geschikt voor deze meditatiegroep. Indien het een vorm is die in rust wordt gedaan past deze prima.
 • Non-duaal gewaarzijn, deze zijn prima geschikt voor deze meditatiegroep. Een voorbeeld hiervan is de zen meditatie (die ik zelf doe).
bloemenprint blouse met blouse Mariolla Minimum Mariolla Minimum

Mocht je twijfelen of jou vorm van meditatie in deze groep past, vraag het mij dan. Dan kunnen we kijken of je deelname wel of niet mogelijk is.

 

Don’t hurry, be happy!

kaki Expresso met tijgerprint blousejurk Expresso blousejurk wXdxtUqX
Mariolla blouse Minimum bloemenprint blouse Minimum Mariolla met blouse blouse Minimum Minimum Mariolla met bloemenprint Mariolla
Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. We denken dat je de optimale werking van de site wilt, maar je kunt er voor kiezen dit niet te doen.Accepteer AfwijzenBoots With Fabric And Buckles Leather Size 37 Burberry qwBAvZv Lees meer