Jackets 8 Blonde amp; No Coats I1qpx68

FläktGroup kan u helpen bij het bouwen van complete HVAC-systemen die voldoen aan de eisen van deze bijzondere en vaak veeleisende omgevingen.

Blonde No amp; Jackets 8 Coats UO8rUx

Onze onderneming begon in 1937 met het leveren van maritieme systeemoplossingen voor passagiersschepen

Vandaag de dag zijn de producten van FläktGroup te vinden op de zeven zeeën waar hoge eisen worden gesteld aan duurzaamheid, prestaties en betrouwbaarheid.

 

Onze sterke punten:

 

Blonde amp; Coats 8 Jackets No zqHrwz
 • Ervaren producent van hoogwaardige HVAC-producten en -systemen met specialisatie in toepassing binnen gevaarlijke omgevingen (ATEX)
 • Toegewijde verkoop- en technische teams voor wereldwijde en lokale ondersteuning
 • Ondersteuning van eindgebruikers en ontwerpers bij basisontwerp en -engineering voor een geoptimaliseerde oplossing
 • Betrouwbare producten, lange gebruiksduur, geschikt voor maritieme en gevaarlijke omgevingen, en een lokaal servicenetwerk

 

Op basis van een eeuw aan ervaring levert FläktGroup de producten die nodig zijn om complete HVAC-systemen te bouwen en een comfortabele ventilatie te garanderen in zowel scheepshutten als openbare- en dienstruimtes.

Excellence in solutions

Onze uitgebreide referentielijst bewijst dat wij bij complexe projecten een betrouwbare partner zijn.

 

Jackets Blonde 8 No amp; Coats qZwZXyAf16

Er zijn oplossingen beschikbaar om te voldoen aan de verschillende behoeften aan boord van een schip of een offshore-vaartuig. Wij kunnen systemen leveren voor:

 

 • Cruiseschepen
 • Vrachtschepen
 • Marineschepen
 • Offshore-vaartuigen
 • Offshore-accommodatie

 

Maritieme toepassingen stellen hoge eisen aan HVAC-producten en -systemen. FläktGroup biedt de hoogste mate van betrouwbaarheid en binnenklimaatregeling, ongeacht de klimaatzone waarin de schepen varen.

 

Ons productieproces is gecertificeerd volgens ISO 9001, ISO 14001 en EMAS (milieumanagement).

Power

Desigual lange blouse blouse zwart lange zwart lange zwart Desigual blouse zwart Desigual lange Desigual blouse 4RqBYqX Desigual lange blouse blouse zwart lange zwart lange zwart Desigual blouse zwart Desigual lange Desigual blouse 4RqBYqX Desigual lange blouse blouse zwart lange zwart lange zwart Desigual blouse zwart Desigual lange Desigual blouse 4RqBYqX Desigual lange blouse blouse zwart lange zwart lange zwart Desigual blouse zwart Desigual lange Desigual blouse 4RqBYqX Desigual lange blouse blouse zwart lange zwart lange zwart Desigual blouse zwart Desigual lange Desigual blouse 4RqBYqX

De ventilatoren in FläktGroup’s JM-serie zijn geoptimaliseerd voor een reeks aan toepassingen in de energiesector

Ons productportfolio is samengesteld met een specifieke focus op betrouwbaarheid, geluid en een minimum aan parasitaire belasting. De JM-ventilatoren zijn gebouwd om zelfs in de meest extreme omgevingen en onder zware bedrijfsomstandigheden op betrouwbare wijze de ontwerpprestaties te leveren. Daarmee is dit type ventilator een bewezen product in deze markt.

 

De JM-ventilatoren zijn ontworpen voor installaties die gedurende een lange periode een betrouwbare werking vergen met minimaal onderhoud. FläktGroup werkt samen met leveranciers van systemen voor energieopwekking om de juiste oplossing te ontwikkelen op basis van de warmtebelasting van de generatoren. De uitgebreide prestaties die voor de JM-serie gelden en de mogelijkheid om producten te leveren voor zware omgevingen en hoge temperaturen, zorgen ervoor dat dit product de beste oplossing vormt.

 

De JM-ventilatoren zijn verkrijgbaar in uitvoeringen met lange of korte behuizingen, zodat rekening wordt gehouden met de compacte installatievereisten in generatorruimtes. Bij de ventilatorkeuze wordt aandacht geschonken aan de verliezen van essentiële aanvullende aspecten zoals geïntegreerde belvormige ingangen en/of beschermingsroosters bij de in- en uitlaat.

 

 Voorbeelden van mogelijke toepassingen in deze categorie zijn:

 • Accubanken
 • Gas-dieselgeneratoren
 • lange Desigual zwart zwart blouse blouse Desigual blouse zwart lange lange zwart blouse lange Desigual Desigual
 • Energiecentrales
 • Radiateurs
 • Gecombineerde warmte & energie
 • Short Term Operating Reserve (STOR)

lange blouse blouse zwart lange blouse lange zwart Desigual Desigual zwart Desigual lange blouse Desigual zwart

Sales Contact

  wollen jas lichtbruin Mango Man Mango Man 1tqY8vwzwart Desigual Desigual zwart blouse blouse blouse lange lange lange zwart Desigual zwart lange Desigual blouse

  FläktGroup Netherlands B.V.

  Rivium Oostlaan 11,
  2909 LL,
  Capelle aan den IJssel

   

  [email protected]Coats 8 Jackets Blonde No amp; 0R1Tqwf
  +31 10 235 06 06

  Door gebruik te maken van deze website, stemt u in met het feit dat deze gebruik maakt van cookies. Cookies zijn kleine bestandjes die door uw browser op de harde schijf van uw computer worden opgeslagen. Hiermee kunnen wij het browsen op onze site vergemakkelijken en beter begrijpen hoe u onze website gebruikt. Meer details hierover vindt u op de pagina "gebruikscondities". Ik ga akkoord
  Desigual blouse lange Desigual Desigual blouse zwart lange blouse zwart lange lange zwart zwart Desigual blouse