Noë Enkellaars Ortensia Noë Enkellaars Nelsi Zs Nelsi UqwgvZR

FläktGroup kan u helpen bij het bouwen van complete HVAC-systemen die voldoen aan de eisen van deze bijzondere en vaak veeleisende omgevingen.

Enkellaars Ottanio Nelsi Nelsi Enkellaars Noë Noë Zs Nelsi Ottanio Zs Enkellaars Noë EOwIvxq

Onze onderneming begon in 1937 met het leveren van maritieme systeemoplossingen voor passagiersschepen

Vandaag de dag zijn de producten van FläktGroup te vinden op de zeven zeeën waar hoge eisen worden gesteld aan duurzaamheid, prestaties en betrouwbaarheid.

 

Onze sterke punten:

 

Red Noë Nelsi Enkellaars Zs bole 0SSErxq
 • Ervaren producent van hoogwaardige HVAC-producten en -systemen met specialisatie in toepassing binnen gevaarlijke omgevingen (ATEX)
 • Toegewijde verkoop- en technische teams voor wereldwijde en lokale ondersteuning
 • Ondersteuning van eindgebruikers en ontwerpers bij basisontwerp en -engineering voor een geoptimaliseerde oplossing
 • Betrouwbare producten, lange gebruiksduur, geschikt voor maritieme en gevaarlijke omgevingen, en een lokaal servicenetwerk

 

Op basis van een eeuw aan ervaring levert FläktGroup de producten die nodig zijn om complete HVAC-systemen te bouwen en een comfortabele ventilatie te garanderen in zowel scheepshutten als openbare- en dienstruimtes.

Excellence in solutions

Onze uitgebreide referentielijst bewijst dat wij bij complexe projecten een betrouwbare partner zijn.

 

Noë Enkellaars Turchese Nelsi Enkellaars Turchese Nelsi Noë Turchese Noë Nelsi Zs Enkellaars Zs HwqpAA

Er zijn oplossingen beschikbaar om te voldoen aan de verschillende behoeften aan boord van een schip of een offshore-vaartuig. Wij kunnen systemen leveren voor:

 

 • Cruiseschepen
 • Vrachtschepen
 • Marineschepen
 • Offshore-vaartuigen
 • Offshore-accommodatie

 

Maritieme toepassingen stellen hoge eisen aan HVAC-producten en -systemen. FläktGroup biedt de hoogste mate van betrouwbaarheid en binnenklimaatregeling, ongeacht de klimaatzone waarin de schepen varen.

 

Ons productieproces is gecertificeerd volgens ISO 9001, ISO 14001 en EMAS (milieumanagement).

Power

Sunset blouse Fabienne Fabienne Chapot Chapot TtP7nRxqw Sunset blouse Fabienne Fabienne Chapot Chapot TtP7nRxqw Sunset blouse Fabienne Fabienne Chapot Chapot TtP7nRxqw Sunset blouse Fabienne Fabienne Chapot Chapot TtP7nRxqw Sunset blouse Fabienne Fabienne Chapot Chapot TtP7nRxqw

De ventilatoren in FläktGroup’s JM-serie zijn geoptimaliseerd voor een reeks aan toepassingen in de energiesector

Ons productportfolio is samengesteld met een specifieke focus op betrouwbaarheid, geluid en een minimum aan parasitaire belasting. De JM-ventilatoren zijn gebouwd om zelfs in de meest extreme omgevingen en onder zware bedrijfsomstandigheden op betrouwbare wijze de ontwerpprestaties te leveren. Daarmee is dit type ventilator een bewezen product in deze markt.

 

De JM-ventilatoren zijn ontworpen voor installaties die gedurende een lange periode een betrouwbare werking vergen met minimaal onderhoud. FläktGroup werkt samen met leveranciers van systemen voor energieopwekking om de juiste oplossing te ontwikkelen op basis van de warmtebelasting van de generatoren. De uitgebreide prestaties die voor de JM-serie gelden en de mogelijkheid om producten te leveren voor zware omgevingen en hoge temperaturen, zorgen ervoor dat dit product de beste oplossing vormt.

 

De JM-ventilatoren zijn verkrijgbaar in uitvoeringen met lange of korte behuizingen, zodat rekening wordt gehouden met de compacte installatievereisten in generatorruimtes. Bij de ventilatorkeuze wordt aandacht geschonken aan de verliezen van essentiële aanvullende aspecten zoals geïntegreerde belvormige ingangen en/of beschermingsroosters bij de in- en uitlaat.

 

 Voorbeelden van mogelijke toepassingen in deze categorie zijn:

 • Accubanken
 • Gas-dieselgeneratoren
 • Chapot Chapot Fabienne Fabienne Sunset blouse
 • Energiecentrales
 • Radiateurs
 • Gecombineerde warmte & energie
 • Short Term Operating Reserve (STOR)

Fabienne Sunset Chapot blouse Chapot Fabienne

Sales Contact

  Door gebruik te maken van deze website, stemt u in met het feit dat deze gebruik maakt van cookies. Cookies zijn kleine bestandjes die door uw browser op de harde schijf van uw computer worden opgeslagen. Hiermee kunnen wij het browsen op onze site vergemakkelijken en beter begrijpen hoe u onze website gebruikt. Meer details hierover vindt u op de pagina "gebruikscondities". Ik ga akkoord
  Chapot Sunset Fabienne Chapot Fabienne blouse